На Волині молодь забезпечуватимуть житлом

0
6
На Волині молодь забезпечуватимуть житлом
Депутати затвердили соціально-економічну програму забезпечення молоді житлом у Волинській області на 2019–2023 роки.

Про це йшлося 24 жовтня під час засідання 25-ї сесії Волинської обласної ради, інформує ІА Волинські новини.

Як попередньо інформувала директорка Волинського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Тетяна Воробйова, подібна програма діє фактично в усіх областях України.

Не приймали її лише на Волині, а також у Київській області.

Так, соціально-економічна програма забезпечення молоді житлом у Волинській області розбита на два етапи: І етап – 2019–2021 роки; ІІ етап – 2022–2023 роки.

Загалом на потреби програми потрібно 26,5 мільйона гривень, із яких 10,6 мільйона – кошти обласного бюджету, ще 10,6 мільйона – гроші міських та районних бюджетів, а 5,3 мільйона – кошти інших джерел фінансування.

Зауважимо, що станом на 1 січня 2019 року в рейтингу кандидатів на отримання пільгових довготермінових кредитів на будівництво (реконструкцію) та придбання житла у Волинському регіональному управлінні Держмолодьжитла перебували 325 молодих сімей та одиноких молодих громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні