Як передати покази лічильника холодної води

0
0
Як передати покази лічильника холодної води
Лучанам нагадують про обов’язковість передачі показів лічильника холодної води.

Відповідно до «Правил надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення», споживач зобов’язаний щомісячно знімати та передавати підприємству покази лічильників та проводити оплату до 20 числа кожного місяця, – повідомляє Луцькводоканал.

У разі не надання показників лічильників або недопуску представника підприємства до приладу обліку протягом трьох місяців розрахунки проводяться за середньодобовим споживанням. Понад три місяці – за нормами споживання або за загально-будинковим приладом обліку!

Передавати покази індивідуальних приладів обліку холодної води необхідно щомісяця із 20 по 3 число зручним для вас методом (на вибір):

- кол-центр 28-40-40 в робочі дні з понеділка по п’ятницю (із 20 по 3 число без вихідних);
- смс-повідомлення на номер 067-444-8-777 або повідомленням на viber (у форматі: код вулиці_номер будинку_номер квартири_пробіл_показник) – цілодобово;
- цілодобовий особистий кабінет споживача oc.vd.lutsk.ua;
на електронну скриньку pokazvoda@gmail.vom;
- в скриньки самообслуговування, які розташовані в м. Луцьку за адресами: вул. Соборності, 25, вул. Дубнівська, 26, вул. Січова, 16, вул. Лесі Українки 35 «Центр надання адміністративних послуг в м. Луцьку», пр. Волі, 4а «Департамент соціальної політики».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні