Голодний і без ліків: на Волині дідусь після інсульту босоніж пішов з лікарні, бо не мав грошей

15
-12
Голодний і без ліків: на Волині дідусь після інсульту босоніж пішов з лікарні, бо не мав грошей
На Волині дідусь після інсульту босоніж пішов з лікарні, бо не мав грошей на лікування.

Про це у фейсбуці написала Єлизавета Ніверська.

Зі слів волинянки, інцидент трапився у вівторок, 22 жовтня у Нововолинську.

"Йшла в магазин, і випадково побачила біля міської лікарні, за територією, сидів чоловік похилого віку. Видно було, що людині погано, був без взуття, ноги побиті. Я підійшла, щоб надати хоч якусь допомогу і впізнала знайомого. Людина після інсульту, через що бувають провали у пам'яті", – йдеться в дописі.

Чоловік розповів, що його поклали в кардіологію, а на вулиці він, бо пішов по гроші. З його слів, у відділені кардіології він другий день, голодний і без ліків.

"Коли він попросив у лікаря хоча б каші та зателефонувати рідним, йому відповіли "тут вам не столова і не пункт зв'язку". Тому він і пішов по гроші. Як людина в лікарні другий день без документів, зв'язку і грошей – я не знаю. Коли він сидів під лікарнею ніхто з медперсоналу, якого на той час було вдосталь на вулиці (прибирали територію), не підійшов і не поцікавився, що з ним, чи не погано людині. Чергова медсестра сказала нам, що нема ліків, тому дивитись за ним не буде", – пише Єлизавета.

"Від почутого і побаченого я була в шоці. Ще раз переконалась, що поки подачку не дасиш, ніхто тебе лікувати не буде, та що там лікувати, і води ніхто не дасть. Нікому не бажаю опинитися в такій ситуації", – додає дівчина.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво чи перевірятимуть цей випадок правоохоронні органи ? Вчора читав тут про гіганську спробу допомоги мера міста у працевлаштуванні літньої особи. Чи відреагує він на сьогоднішню публікацію Єлизавети Ніверської ?
Відповісти
І це ще центр госпітального округу.
Відповісти
Мерзавцы!!Нет слов.
Відповісти
я бажаю лікарям та медсестрам лпинитись в такій ситуації!!! все повертається бумерангом!!!!!! надіюсь правоохоронні органи вирішать це питання, і «нелюди» будуть покарані!!!
Відповісти
Покажіть хоч одного лікаря якого покарали за всю історію "україни"
Відповісти
Люди на кого ми перетворюємось? Це рросто жах.Ці лікарі-хабарники і вже медсестри та санітарки не кращі стали.За що їм лердава платить?Страхова медицина-ось що спасе від собачого ствлення до нас.А ця людина,працювала все життя і сплатила податки.
Відповісти
До якого рівня людяності треба дійти , щоб так відноситися до беззахисної хворої людини , не кажучи вже про похилий вік . Дуже хочеться побачити яеою буде реакція мера
Відповісти
А де його пенсія ?
Відповісти
А скільки тої пенсії, не знаю чи вистарчить щоб оплатити житло, то не пенсія на Україні то насмішка
Відповісти
Не до мера , а МОЗ. Терміново . Нехай рухаються у правильний бік. Мери про всіх не попіклуються. Треба створювати систему , яка базується на законах.
Відповісти
"Про це у фейсбуці написала Єлизавета Ніверська." - такого аккаунта НЕТ !!! Ссылку будьте любезны.
Відповісти
Є. Користувачка підписана англійською. Після нашої публікації і відповіді лікарів пост змінено з піблічного на приватний . Однак редакція зберегла скрін. Захочете ознайомитись – заходьте в редакцію, покажемо.
Відповісти
У лікарнях поки ще годують безкоштовно, медикаментозне лікування саме необхідне є. Перед тим, як писати репости та прокльони, подумайте. Людина після інсульту, провали пам'яті, зовсім інше сприйняття реальності.
Відповісти
Видать не везде бесплатно.
Вообще по всей стране подобное всплошь и рядом! Нужно людям не ждать, когда там помогут какие-то ПОЛИЦЕЙСКИЕ или МЭР, а самим ехать МОЗ и другие инстанции и по горячему менять всё!
Відповісти
Желаю этим тварям оказатся в такой же ситуации!Вы же людьми називаетесь?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні