У волинському місті група осіб побила чоловіка через 20 гривень

1
-11
У волинському місті група осіб побила чоловіка через 20 гривень
У Нововолинську група осіб побила чоловіка через 20 гривень. Біля громадської зупинки, що розташована поблизу магазину “Квадрат”, двоє хуліганів напали на мешканця міста.

Про це пише сайт Нововолинська.

Розбійники підійшли до двох чоловіків, які чекали маршрутку на зупинці, та почали вимагати у них 20 гривень. Не чекаючи відповіді, ті розпочали бійку, яка супроводжувалася образами та приниженнями в адресу потерпілого. Хулігани нанесли нововолинцю численні удари, в результаті чого той отримав низку травм.

У ході бійки до розбійників приєднався ще один чоловік, який проходив повз і вирішив “допомогти” зловмисникам: безпричинно почав наносити удари ногами по тулубу. В результаті постраждалий нововолинець отримав численні забої та садна: забиття м`яких тканин носа, забиття обох губ, правої вушної раковини, синець на лівій вушній раковині, численні садна шкіри в ділянці лоба та струс мозку.

Згідно із висновком судово-медичної експертизи, побоїї належать до легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров`я.

Так дії чоловіків суд кваліфікував за ч. 2 ст. 296 КК України (умисні дії, які виразились у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому групою осіб).

Під час судового засідання підозрювані повністю визнали свою провину у вчиненні злочину та не заперечували його обставин.

Отож, обох чоловіків суд визнав винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України та призначив їм покарання у вигляді обмеження волі на один рік.

Однак, на підставі ст. 75 КК України обох чоловіків суд звільнив від відбування покарання з іспитовим терміном 1 рік.

Головне фото ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По наших грьобаних законах можна бити людей і нічого за це не буде! Де справедливість?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні