--> Гладковський вийшов із СІЗО під заставу в понад 10 мільйонів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гладковський вийшов із СІЗО під заставу в понад 10 мільйонів

0
2
Гладковський вийшов із СІЗО під заставу в понад 10 мільйонів
Колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський вийшов із СІЗО під заставу.

Про це повідомив його адвокат Руслан Волинець, пише ВВС Україна.

Заставу у понад 10 мільйонів гривень за нього внесли родичі.

Вищий антикорупційний суд у суботу, 19 жовтня, частково задовольнив клопотання прокурорів про арешт колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Гладковського затримали за підозрою у зловживанні службовим становищем.

Спеціальна антикорупційна прокуратура просила суд взяти його під варту на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 100 мільйонів гривень.

Натомість сторона захисту наполягала на тому, аби відпустити його на поруки нардепів від "Європейської солідарністі" Максима Саврасова і Ростислава Павленка.

Адвокат Гладковського під час судового засідання просив суд відпустити свого підзахисного і наполягав, що той не намагався виїхати з України, щоб уникнути слідства - це, за його словами, підтверджує той факт, що упродовж року Гладковський неодноразово виїжджав з країни, але щоразу повертався.

Окрім того, адвокат в якості доказу надав суду квитки у зворотний бік, які, за його словами, доводять, що Гладковський планував повернутися.

Суд зрештою дозволив взяти Гладковського під варту на 60 діб, але з можливістю вийти під заставу в розмірі 10,5 мільйона гривень - значно меншою, ніж просили прокурори.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні