--> На Волині поблизу сіл горіли торфовища | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині поблизу сіл горіли торфовища

0
2
На Волині поблизу сіл горіли торфовища
У період 15-20 жовтня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 19 пожеж у житловому секторі та на відкритих територіях, здійснили 11 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили в пресслужбі управління ДСНС у Волинській області.

Зокрема, 16 жовтня працівники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимир-Волинського ліквідували загорання торфу на площі 0,7 га у селі Микитичі Володимир-Волинського району.

В суботу, 19 жовтня рятувальники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського загасили пожежу, що охопила осередками торфовище в урочищі Пурасьове біля села Карасин Камінь-Каширського району.

А в неділю, 20 жовтня, рятувальники з міста Любомля ліквідували пожежу торфу та чагарників на площі 0,35 га в урочищі Придатки біля села Старовойтове Любомльського району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні