Тисячі лучан пройшли Хресною ходою вулицями міста. ФОТО

4
4
Тисячі лучан пройшли Хресною ходою вулицями міста. ФОТО
У неділю, 20 жовтня, з нагоди прийдешнього свята Всіх святих землі Волинської, вулицями древнього міста Луцька відбулась традиційна Хресна хода.

Захід очолив архієпископ Волинський і Луцький Нафанаїл, йдеться на сайті Волинської єпархії УПЦ.

Духовенство та тисячі православних лучан пройшли містом від Свято-Покровського храму до кафедрального собору Всіх святих землі Волинської.

Зупинившись біля стенда загиблих героїв архіпастир, духовенство та миряни звершили заупокійну молитву за загиблих українських воїнів.

Віряни підносили молитви до милосердного Бога, просячи про збереження єдності Христової Церкви та за мир в Україні.

Після завершення Хресного ходу архієпископ Нафанаїл звернувся зі словом проповіді до усіх присутніх священників та мирян.

Архіпастир подякував усім, хто брав участь у Хресній ході, та наголосив, що подвиг спільної молитви має бути обов’язково присутній у цей нелегкий час випробувань для істинної Христової Церкви.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пакі пакі іже хєрувіми. Як багато ще особин з вавкою в голові.
Відповісти
а дітей туди за що?
Відповісти
Де та Україна буде,коли тут,у Західній Україні ще існує п'ята колона мацкви,та бидло,що на колінах стоїть перед сектою окупанта!
Відповісти
Не роби собі кумира і всякої подоби з того, що на небі вгорі, або на землі внизу, і що у воді під землею: не поклоняйся їм і не служи їм.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні