У Луцьку відбувся відкритий турнір з важкої атлетики. ФОТО

0
2
У Луцьку відбувся відкритий турнір з важкої атлетики. ФОТО
Понад 60 спортсменів із усієї Волині та гості з Рівненщини приїхали взяти участь у відкритому турнірі з важкої атлетики на призи заслуженого тренера України Миколи Авраменка.

Турнір відбувся в суботу, 19 жовтня, в приміщенні Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос».

За словами депутата Луцької міської ради, майстра спорту з важкої атлетики Андрія Авраменка, цей турнір відбувається 8-й раз. Цього разу тут змагалися спортсмени різних вікових груп та ступеня підготовки. У програмі дві вправи – традиційні ривок та поштовх.

«З місцевих команд у ньому беруть участь спортсмени-важкоатлети з «Колосу» та «Динамо». Крім того, приїхали команди із районів Волині та із сусідньої Рівненської області – з міста Здолбунів», – розповів Андрій Авраменко.

Одним із учасників змагань став директор «Колосу» Ярослав Вітер. Він – член збірної команди України і бере участь у цьому турнірі вже вп’яте. Каже: аби підготуватися до змагань, старанно тренувався в позаробочий час.

«Ці змагання – додаткова мотивація для кожного учасника. Дітям хочеться показати те, що вони навчилися, нам, професійним спортсменам, – змотивувати молодь займатися спортом. Хотілося б відзначити те, що важка атлетика потроху позбувається звання чоловічого виду спорту, і нею активно займаються дівчата», – розповідає Ярослав Вітер.

Одним із уболівальників на турнірі був і народний депутат України В'ячеслав Рубльов. Він ще й віцепрезидент ГО «Федерація важкої атлетики Волинської області». Зізнається: колись і сам був активним поціновувачем цього виду спорту, проте перестав займатися через брак часу.

«Щороку важкою атлетикою займаються все більше людей, – каже В’ячеслав Рубльов. – І дуже приємно, що на Волині розвитком цього виду спорту займається сім’я відомих спортсменів Авраменків. Вони – ті, на кого рівняються діти. Вони виростили ціле покоління молодих і амбітних спортсменів, які зараз є гордістю нашого краю і цілої держави».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні