Еротика і кримінал: волинянка заплатить 40 тисяч коханці свого чоловіка. ВІДЕО

4
8
Еротика і кримінал: волинянка заплатить 40 тисяч коханці свого чоловіка. ВІДЕО
На Волині жінка хотіла заробити грошей, шантажуючи коханку чоловіка.

В результаті волинянка опинилась на лаві підсудних, де феміда ще й зобов'язала її заплатити моральну шкоду суперниці, йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

Так, одна з мешканок Ковеля вирішила своєрідним способом поквитатись із коханкою свого чоловіка. Якось дружина застала свого благовірного в обіймах іншої. Ковельчанка замість того, щоб влаштувати скандал, зазнімкувала ці любощі на свій мобільний телефон.

Пізніше підприємлива пані вирішила, що на зраді свого благовірного можна ще й непогано підзаробити. Отож, знайшовши контакти суперниці, жінка написала їй повідомлення. Ковельчанка пригрозила панянці тим, що осоромить її і викладе фото пестощів з одруженим чоловіком у соцмережі на загальний осуд, або ж не буде цього робити, якщо та заплатить їй тисячу доларів. Саме в стільки підприємлива ковельчанка оцінила своє мовчання.

Коштів жінка не отримала, а тому створила сторінку, на яку викладала пікантні фото.

Коханка виявилася не з лякливих. Тому, зібравши всі докази, звернулась із заявою в поліцію та подала на свою кривдницю до Ковельського міськрайонного суду, звинувативши свою опонентку у вимаганні.

Фото з інтернету зникли, а фейкову сторінку заблокували. Однак ця пригода з інтимом на цьому не завершилась. Суд став на бік коханки, а одружену жінку визнав винною й постановив позбавити її волі на 2 роки. Більше того, з жінки, яка хотіла заробити грошей на інтимних світлинах суперниці, суд присудив на користь потерпілої стягнути майже 40 тисяч гривень.

З таким вироком ковельчанка не погодилася й подала апеляційну скаргу. У Волинському апеляційному суді вирішили змінити попередній вирок на більш м'який – 2 роки умовно. Моральну шкоду коханці чоловіка жінка все ж таки буде змушена виплатити.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну а гріха коханка не боїться? Гріх сама робить і ще гроші плати. Ото закони в нас .
Відповісти
Це дружині потрібна моральна компенсація ,за стрес.
Відповісти
Вже б відковбасила по пиці, ті ж самі два роки умовно...
Відповісти
Мда і ситуація ,і суди-"Санта-Барбара" відпочиває.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні