У Боратинській громаді молоді пропонують кошти на проєкти

0
-3
У Боратинській громаді молоді пропонують кошти на проєкти
У Боратинській ОТГ запустили програму підтримки учнівської та студентської молоді.

Для впровадження та реалізації ідеї з розвитку громади можна отримати 1200 гривень. Про це повідомляють на сайті Боратинської сільської ради.

«Якщо ти учень або учениця, студент або студентка і проживаєш або маєш прописку в одному із сіл нашої громади (Боратин, Рованці, Новостав, Голишів, Промінь, Вербаїв, Мстишин, Коршовець, Лучиці, Баїв, Городище, Цеперів), тоді це для тебе! Пропонуємо тобі 1200 грн для впровадження твоєї ідеї розвитку Боратинської громади (твоєї школи, вулиці, села…)», – йдеться у повідомленні.

Варіантами проектів можуть бути облаштування велопарковки, створення онлайн-бібліотеки громади, запрошення цікавої людини на зустріч з однолітками, організація спортивної події тощо.

Форму можна заповнити до 10.11.2019.

«Якщо виникнуть додаткові питання, звертайся за телефоном: 0954351644, 0972494517, або пиши на електронну пошту boratyn.project@gmail.com», – інформують на сайті сільради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні