«Ваше шоу відбирає віру в себе»: сестра учасника «Х-фактора» з Волині вимагає вибачень від телеканалу

2
8
«Ваше шоу відбирає віру в себе»: сестра учасника «Х-фактора» з Волині вимагає вибачень від телеканалу
Волинянин Ярослав Смаль взяв участь у відомому українському шоу талантів «Х-фактор». Утім, незважаючи на те, що увесь зал встав після виконання ним пісні, чоловік все ж був вимушений покинути проект.

Сестра Ярослава Людмила Смаль розповіла, що вона була разом з братом того дня, коли відбувався виступ і була вражена тим, що у результаті запису побачила по телевізору. Сестра співака переконує – відео змонтували так, як вигідно для телеканалу, аби принизити виконавця, пише інформаційне агентство «ВолиньPost».

«Я переглянула шоу Ікс-Фактор (The X Factor Ukraine) і була здивована в якому світлі організатори та жюрі Х-Фактор виставили Ярослава Смаля. При тому, зовсім не важливо, що він пройшов чи не пройшов. Важливо і обурливо те, якими епітетами і порівняннями ви його нагороджували під час виступу на сцені. Чому телеканал СТБ в титрах написано: «Невдалий месник»??Це СТБ ви так визначили місце роботи Ярослава?Анкету на предкастингу заповнювала я, тому прекрасно пам’ятаю, що там було написано. Ви змонтували шоу як вам було вигідно, але принижувати гідність людини вам ніхто не давав право. Я вимагаю публічного вибачення!!Ви не узгоджували з нами всі ті варіації, які ви зробили у виступі Ярослава Смаля та вислови журі, які ви також змонтували не в оригіналі, а таким чином, щоб виставити учасника в найневигіднішому світлі», – висловилася Людмила Смаль.



«Змонтували так, як вигідно, аби принизити»: сестра волинянина-учасника «Х-Фактора» вимагає вибачень від телеканалу

Вона додала, що для якіснішого шоу її брата змусили грати в гру «пошук Кондратюка»: мовляв, вже 11 років її брат чекає інформації від продюсера Ігоря Кондратюка, адже колись став переможцем «Караоке на Майдані» і йому пообіцяли сконтактувати з ним. Тож нібито увесь цей час її брат тримає в собі образу на Кондратюка.

«На жаль, ми погодились підіграти, але робити з цього «мету приходу» на Х- Фактор вкрай непорядно з вашого боку. Особисто в мене склалось враження, що ваше шоу має формат не дати надію, а й відібрати віру в себе», - запевняє Людмила Смаль.

Сестра учасника популярного шоу додає, що у групі підтримки Ярослава того дня було 5 людей і усі вони шоковані змонтованим випуском шоу.

Зауважимо, що під поширеннями відео у ютубі та соцмережах люди схвально відгукуються про виступ волинянина Ярослава Смаля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це є шоу, а не конкурс талантів. Дівчина помиляється.
Відповісти
Гівно ти сердючка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні