Лучанин виступить на «Іграх Нескорених» у Нідерландах

0
-1
Лучанин виступить на «Іграх Нескорених» у Нідерландах
Оприлюднили імена 20 військовослужбовців та ветеранів бойових дій, які представлятимуть Україну на міжнародних змаганнях "Ігри нескорених" (Invictus Games) у 2020 році. Серед них – лучанин Павло Ковальський.

Список учасників міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда оголосила під час пресконференції, повідомляє "Укрінформ".

Варто зауважити, що 14 вересня у Києві відбувся фінальний спортивний турнір, на якому комісія визначила найкращих учасників національного відбору. Після цього члени міжвідомчої комісії разом з тренерами і психологами перевірили правдивість наданої учасниками інформації про себе, психологічну стійкість і здатність працювати у команді, пише "Радіо Свобода".

Лучанин, ветеран ЗСУ Павло Ковальський виступатиме у двох видах програми: стрільба з лука, веслування на тренажері.

"Дуже приємно стати частинкою Збірної України Invictus games, велике дякую усім побратимам, волонтерам, оргкомітету за підтримку, віру та шанс представляти Україну та ветеранську спільноту у Гаазі 2020. Попереду дуже багато роботи й виснажливих тренувань, докладемо усіх зусиль для гідного виступу на змаганнях. Радий буду познайомитися із усіма побратимами Збірної та тренерським штабом уже незабаром на олімпійській базі в Конча-Заспі. Пам'ятайте, ніколи не опускайте рук, тренуйтеся, ставайте сильнішими і вірте в себе, спортивний дух та свої сили. Разом ми велика непереборна енергія", – написав на своїй сторінці у фейсбуці Павло.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні