Судили волинянина, який побив поліцейського

0
0
Судили волинянина, який побив поліцейського
Суд оголосив вирок мешканцю селища Голоби на Ковельщині, який вдарив працівника поліції.

Про це повідомляє Район. Ковель.

Пізно ввечері наряд патрульної поліції отримав повідомлення про бійку в селищі Голоби. Коли поліцейські приїхали на місце пригоди, там вже були працівники «швидкої», які надавали першу медичну допомогу мачусі молодика, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, поводив себе неадекватно, вчинив словесну перепалку з правоохоронцями, висловлюючись на їх адресу нецензурною лайкою.

Один з патрульних попередив п’яного чоловіка, щоб він, нарешті, вгамувався, а то його «заспокоять» спецзасобами. Почувши це, дебошир підійшов до поліцейського і вдарив його кулаком в підборіддя. Неадекватного відразу скрутили, вдягнули наручники та відвезли до відділу поліції. Проти нього було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України.

Суд врахував, що обвинувачений перебував у стані алкогольного сп’яніння (це обтяжує покарання), а також те, що він раніше неодноразово судимий, останній раз – 6 листопада 2018 року за ч. 2 ст. 185 КК України до покарання у виді позбавлення волі на 1 рік з випробувальним річним терміном.

Цього разу за сукупністю вироків Ковельський міськрайонний суд відправив мешканця Голоб у місця позбавлення волі на 1 рік 3 місяці. Щоправда, остаточне слово у цій справі має сказати Волинський апеляційний суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні