--> Обставини загибелі Олексія Веремійчика розслідуватиме додаткова слідча група | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Обставини загибелі Олексія Веремійчика розслідуватиме додаткова слідча група

0
0
Обставини загибелі Олексія Веремійчика розслідуватиме додаткова слідча група
16 жовтня рятувальники на дні озера Любязь в Любешівському районі знайшли тіло 35-річного посадовця Луцької міськради Олексія Веремійчика. На місці працює слідчо-оперативна група поліції. З метою остаточного встановлення часу та причин смерті тіло направлять на проведення судово-медичної експертизи. У поліції також створили додаткову слідчо-оперативну групу з розслідування обставин зникнення Олексія.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

12 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що у Любешівську центральну районну лікарню з переохолодженням госпіталізували двох жителів Луцька та одного жителя Луцького району. Встановлено, що чоловіки рибалили на озері Любязь і їх човен перевернувся. Разом із ними на човні був також і 35-річний лучанин, посадовець Луцької міської ради. Зі слів чоловіків, він поплив до берега за допомогою і зник.

За цим фактом слідчі Любешівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України

До пошуків чоловіка були залучені особовий склад відділення поліції, кінологи, а також співробітники обласної поліції та нацгвардійці. Допомогу також надавали місцеві жителі та волонтери, працювали водолази управління ДСНС в області.

Поліція оголосила безвісти зниклого громадянина в розшук. Проводиться досудове розслідування, в ході якого слідчі ретельно перевіряють усю інформацію, пов’язану зі зникненням лучанина, у тому числі покази очевидців.

У поліції також створили додаткову слідчо-оперативну групу з розслідування обставин зникнення 35-річного посадовця Луцької міськради. Відповідне рішення ухвалив керівник поліції Волині Петро Шпига. До її складу, крім співробітників Любешівського відділення поліції, увійшли слідчі Головного управління Національної поліції в області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні