У волинському місті в бібліотеці відкриють ЦНАП

0
4
У волинському місті в бібліотеці відкриють ЦНАП
У Горохові в актовому залі бібліотеки днями розпочали ремонтні роботи щодо реконструкції для міськрайонного ЦНАПу. Наразі підготовлено окрему кімнату для працівників міграційної служби, облаштовують санвузол.

Про це повідомили на сайті Горохівської РДА.

В середу, 16 жовтня, в.о. голови райдержадміністрації Андрій Розтока оглянув етап робіт.

Нагадаємо, Горохівська місьрада спільно із ЦНАПом Горохівської райдержадміністрації подала заявки на участь у фазі впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення міськрайонного ЦНАПу.

Навесні керівництво району та міста зустрічались із експертами Програми «U-LEAD з Європою» для погодження місцерозташування ЦНАПу та обов'язків сторін.

Ремонтні роботи приміщень та облаштування площі перед бібліотекою здійснюються на умовах співфінансування з районного та міського бюджетів. У свою чергу, за рахунок Програми «U-LEAD з Європою» розроблено дизайн ЦНАПу, будуть закуплені меблі для облаштування робочих місць для персоналу та місць для відвідувачів, офісну техніку, програмне забезпечення. Адміністратори пройдуть навчання.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні