У Луцьку на вулиці пішоходам бракує місця для проходу через шлагбаум і будку директора

0
3
У Луцьку на вулиці пішоходам бракує місця для проходу через шлагбаум і будку директора
У Луцьку на вулиці Конякіна пішоходам не вистачає місця для проходу тротуаром через шлагбаум і будку директора. Це створює небезпеку для пішоходів при його закриванні, бо директор шлагбауму його закриває прямо на голову пішоходу.

Про це йдеться у зверненні на платформі Відкрите місто оприлюднив Олександр Савченко.

"У Луцьку на вулиці Конякіна поруч із зупинкою "Автостанція №1" на тротуарі та пішохідному переході незаконно встановлений шлагбаум та будка директора шлагбауму", – йдеться у тексті звернення.

Автор пояснює, що конструкція встановлена на вузькому тротуарі, відтак для пішохода залишається менше метра для проходу між будкою і дорогою.

"Шлагбаум встановлений по середині пішохідного переходу. Це створює небезпеку для пішоходів при його закриванні, адже директор шлагбауму його закриває прямо на голову пішоходу. Прошу провести демонтаж незаконно встановленої малої архітектурної форми", – висловлює прохання лучанин.


Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні