У луцькій броварні можна замовити «шведський стіл»*

0
0
У луцькій броварні можна замовити «шведський стіл»*
Відтепер замовити смачні страви для урочистостей та важливих подій можна у броварні «Карабас Барабас». В закладі пропонують чимало позицій.

Доволі популярним у світі став кейтерінг, адже часто організація, яка проводить той, чи інший захід, не має можливості завезти людей у заклад.

«Шведський стіл» - ідеальний формат, який економить час та дає можливість неформального спілкування. Відтепер мережа закладів «Карабас Барабас» пропонує свої послуги у цій сфері.

До кожного – підходять індивідуально, однак вже розроблене універсальне меню. Тут збалансовані страви та інгредієнти підібрані для люде з різними смаками.

Зокрема, яскравості столу надають перепелині яйця з ікрою та гриби фаршировані перепелиними яйцями. Має цікавий вигляд та смакує грецький салат на шпажках. Для любителів сиру пропонують кілька закусок: брі з полуницею, крекером та м’ятою, а також сир з виноградом.

Більш поживні страви – міні-бургери, млинці з лососем, грінки з паштетом та брускети з язиком.

Також є чималий асортимент м’ясних страв, наприклад крила на шпашках, курячі сердечка та курячий шашлик.

Окрасою та родзинкою столу може стати фарширована щука.

Для замовлення кейтерінгу потрібно звернутися до адміністратора за номером телефону: 066 600 4002.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні