--> Лазня, соляна кімната, джакузі: що є в Луцькому центрі реабілітації для атовців. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лазня, соляна кімната, джакузі: що є в Луцькому центрі реабілітації для атовців. ФОТО

1
-5
Лазня, соляна кімната, джакузі: що є в Луцькому центрі реабілітації для атовців. ФОТО
У вівторок, 15 жовтня, у Луцьку офіційно відкрили Центр реабілітації для учасників АТО. Функціонуватиме центр на проспекті Волі, 66-а у приміщенні Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання "Волинь24".

Очолив центр реабілітації для учасників бойових дій Юрій Дубина.

На офіційне відкриття завітали керівник міської організації спілки воїнів АТО Олег Кобилинський, радник міського голови Ігор Поліщук, в.о міського голови Григорій Пустовіт , в. о. голови Волинської облдержадміністрації Олександр Киричук.


Митрополит Луцький та Волинський Михаїл освятив приміщення.

"Це унікальний для України та один з найкращих спеціалізованих реабілітаційних центрів, що надаватиме широкий спектр лікувально-профілактичних послуг з фізичної та психологічної реабілітації", – написав Ігор Поліщук на своїй сторінці у фейсбуці.

В реабілітаційному центрі для учасників АТО передбачено такі лікувальні спеціальності, як ерготерапія, фізична терапія, практичний психолог. У залі ЛФК буде проводитися робота із опорно-руховим апаратом, суглобами, а лікар-спеціаліст підбере потрібні вправи та навантаження.

Значну увагу приділили водолікуванню. Доступними будуть душ Шарко, циркулярні душі, перлинні ванни, соляна кімната та багато іншого. Денний стаціонар закладу розраховано на 9 місць.

"Щиро сподіваємось, що реабілітація в цьому центрі допоможе покращити здоров‘я та відновитись учасникам АТО після пережитого. Дякуємо усім, хто долучився до побудови цього центру", – зазначив радник міського голови.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не вводьте в оману читачів. Мав бути окремий КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД Центр реабілітації для учасників АТО і на це було виділено 15 млн. гривень з різних бюджетів. А відкрили ще одне ВІДДІЛЕННЯ поліклініки №1. Колектив, що займається реабілітацією атовців, відмовився працювати в цьому так званому "центрі". Міська влада в контре обдурила атовців і платників податків...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні