Товариші Олексія Веремійчика розповіли, чому перекинувся човен

1
0
Товариші Олексія Веремійчика розповіли, чому перекинувся човен
Друзі, які були в човні зі зниклим, долучилися до пошуків і розповіли, що причиною того, що човен перекинувся, став занадто важкий двигун.

Волонтери та працівники ДСНС продовжують пошуки Олексія Веремійчика на озері Люб’язь. Багато охочих допомогти приїхали з Луцька. Також до пошукових робіт долучилися місцеві жителі, пише "Під прицілом".

Перевіряють дно методом тралювання (за допомогою спеціальних тросів). Не перестають працювати водолази. Частина людей все ще досліджує територію біля берега та сам берег. Кілька разів перевірили сушу за допомогою собак.

Троє людей, які були з Олексієм у човні, також приєдналися до пошуків. Вони розповіли, що найімовірнішою причиною трагедії став занадто важкий мотор. І посприяти тому, що човен перекинувся, могло також підвищення швидкості та високі хвилі.

Один з трьох потерпілих, що залишилися біля човна, бачив, як Олексій поплив до берега.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Причина-грубе нехтування правилами безпеки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні