--> Мешканці луцької багатоповерхівки другий день сидять без води через встановлений над комунікаціями гараж | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мешканці луцької багатоповерхівки другий день сидять без води через встановлений над комунікаціями гараж

0
2
Мешканці луцької багатоповерхівки другий день сидять без води через встановлений над комунікаціями гараж
Мешканці п'ятиповерхівки на вулиці Домни Гордіюк, 20-а другий день сидять без води через те, що комунальники не мають доступу до труби, що прорвала. А все тому, що над трубопроводом розміщений гараж.

Про це інформує мешканка будинку Ірина К.

І гаряча, і холодна вода зникли ще вчора вранці. Про припинення водопостачання комунальники не попереджали. Удень, після того, як обурені люди почали дзвонити в ЖКП №11, на годину воду подали.

Комунальники, які згодом приїхали, сказали: зробити нічого не можуть, бо над місцем, де прорвала труба, стоїть гараж.

Скомунікувати з власниками вчора не вдалося. Також людям не відомо, законно чи ні встановлений там цей гараж. Імовірно, що ні, адже навряд чи є дозвіл розмістити споруду над комунікаціями.

Сьогодні до будинку приїхав евакуатор і гараж перенесли. Мешканці будинку сподіваються, що комунальники нарешті зможуть поремонтувати водопровід, і воду людям подадуть.

Однак цікавить мешканців ще один момент: заберуть проблемну споруду чи поставлять на попереднє місце?



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні