--> Ігор Гузь переплив озеро Біле. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ігор Гузь переплив озеро Біле. ФОТО. ВІДЕО

2
-15
Ігор Гузь переплив озеро Біле. ФОТО. ВІДЕО
Народний депутат Ігор Гузь успішно переплив озеро Біле у Любешівському районі на Волині.

Дистанцію на водоймі, протяжністю 2,8 кілометра, він «підкорив» за 1 годину 20 хвилин. Це вже – 110 озеро, яке переплив парламентар, - про це повідомляє пресслужба народного депутат.

Разом із ним стартував лучанин Дмитро Гарматюк. Зібралися плавці на березі озера Волянське, що в селі Хабарище Ратнівського району. Звідти відстань у 4,5 кілометра вони подолали човном через Хабарищанський канал до Білого озера, його східного берега.

Сам заплив розпочали удвох, але вже на швидкісному човні, наздоганяючи, до чоловіків приєднався ще один плавець із Володимира-Волинського - Сергій. Лучанин уже вчетверте плив з парламентарем, але цього разу пройшов лише половину дистанції. Його костюм не відповідав погоднім умовам. З іншим чоловіком депутат досі не був знайомий, вони зустрілись завдяки спільному захопленню.

Фінішував Ігор Гузь зі словами: «Слава Україна! Заплив, присвячений створенню УПА, завершено! 2,8 кілометра подолали за 1 год. 20 хв. Плавайте і буде Вам щастя».

Температура повітря упродовж плавання становила + 14 °С + 17 °С, було сонячно, хоча й вітряно.

Плавці були одягнуті у спеціальні гідрокостюми. Їх супроводжували три човни з рятувальниками, водолазами, медиками, прикордонниками.

Оскільки озеро Біле на межі України з Білоруссю, то зі слів прикордонників, жодних правопорушень з боку плавців не зафіксували, а медики подякували плавцям, жартуючи, що цього дня «лишили їх без роботи».

Після закінчення запливу всі, хто приїхав підтримати нардепа та інших плавців, разом смакували теплим солодким чаєм та рибною юшкою.

У планах Ігоря Гузя – зробити заплив у грудні, щоправда, він не уточнив, якого року.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ігор прийде і щось перепливе)... Цікаво потреба поазати вміння регулярно перепливати депутату такі дистанції, це для того, щоб довести виборцям, що він від природи не тоне, чи показати вміння добре гебсти під себе?
Відповісти
переплавунець... з партії в партію.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні