--> «Волинь» здобула чергову перемогу над аутсайдером | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Волинь» здобула чергову перемогу над аутсайдером

0
-2
«Волинь» здобула чергову перемогу над аутсайдером
ФК «Волинь» у 13-му турі чемпіонату України з футболу приймав удома ФК «Черкащина». Гра закінчилася з рахунком 3:0 на користь «Волині».

Матч відбувся в суботу, 12 жовтня, на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

ФК «Черкащина» – один із аутсайдерів чемпіонату України в першій лізі. Він перебуває на передостанній сходинці турнірної таблиці.

У першому таймі волиняни створили низку небезпечних моментів біля воріт суперника, але відкрити рахунок вдалося на 39-й хвилині. Сіаваш Хагназарі увігнав м’яча в сітку воріт кинджальним ударом, перебуваючи в межах штрафного майданчика суперника.

На 43-й хвилині красень-гол забив Денис Кожанов. Отримавши м’яча від Сіаваша, він пробив з-за меж штрафного майданчика. М’яч вдарився у поперечину, від неї влетів у стійку і закотився у ворота. Воротар був безсилий.

У другому таймі волиняни збавили оберти, і лише на 91-й хвилині Ігор Карпенко, який вийшов на заміну, поставив остаточну крапку в матчі.

3:0 – перемога «Волині».

Головне фото - ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні