--> Скандал у луцькому супермаркеті: охоронець накинувся на 92-річну бабусю через шоколад | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандал у луцькому супермаркеті: охоронець накинувся на 92-річну бабусю через шоколад

33
48
Скандал у луцькому супермаркеті: охоронець накинувся на 92-річну бабусю через шоколад
У луцькому супермаркеті відбувся скандал через 92-річну бабусю, яка нібито вкрала шоколад.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала луцька телеведуча Вікторія Поліщук.

У її дописі йдеться про те, що сьогодні при вході в супермаркет АТБ, що на проспекті Соборності в Луцьку, охоронець у дуже грубій формі розмовляв із бабусею.

"Бідолашна уся тремтіла, плакала та не могла промовити жодного слова. Усі просто проходили мимо, "любопитно" заглядаючи", – пише лучанка.

Вікторія почула, що жінка начебто вкрала в супермаркеті дві шоколадки.

"Коли я сказала, що хочу оплатити цю крадіжку, він накинувся на мене так, що аж моя стійка нервова система не витримала. Почав кричати, що я підтримую крадіжку, звинувачувати в тому, що в мене є чоловік, який мене фінансово утримує, і я вся така "крута". Вимагав, щоб я оплатила йому кошти у 5-кратному розмірі", – пише телеведуча.

Лучанка таки оплатила дві шоколадки загальною вартістю 38 гривень. Охоронець забрав придбаний товар та хотів занести на полицю магазину.

"Тут уже втрутились інші небайдужі люди, і з надмірною пихатістю та зверхністю він віддав покупку бабусі. На щастя, свідком цієї історії став ще один молодий чоловік з дитинкою, ми ще трішки фінансово допомогли жіночці, і я забрала її з супермаркету", – йдеться в дописі.

Пізніше Вікторія таки поспілкувалася із бабусею Катериною. Їй 92 роки.

"Уже потім вона заспокоїлась і розповіла мені, що купити шоколад попросила її сусідка, бо він зараз на акції. Вона оплатила свої покупки, а ось про іншу зовсім забула. І не важливо, хто правий в цій історії, важливо інше. Невже так важко ввійти в ситуацію, поговорити, вирішити її без сліз та нервів. Ніхто не знає, скільки цій бабусі ще залишилось...і чи історія з шоколадками не могла стати для неї останньою... Невже показувати свою силу та впливовість перед слабкішими стало в моді? Невже ці 38 гривень варті сліз цієї маленької щирої бабусі?" – додає Вікторія Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
48

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не збідніє атб.Та бідна бабуся їсти хотіла могли б і продуктів купити а не гнобити стареньку.
Відповісти
це не людина звір .Якщо даже таке і сталося .то що ? Бабуся могла і забути заплатити і вік же 92 ро треба іі доволити до істерики .а могло бути і гірше . це було б на йог о совісті .А наші люди .живуть по принципу ,"моя хата скраю"" .Дукую .що у нас є ще порядні и хороші люди .Ви-просто молодець!!! Повезло бабулі .що ви були в той саме момент .А іншим .які не пррегували .нехай буде стидно
Відповісти
Нелюди як можна так відноситись до старих.Людина хотіла їсти .Невже немає ніякої людяності. Кожне може бути на її місці.
Відповісти
Цікаво,а отой "похоронець" доживе до такого ж віку ,і як до нього ставитимуться...Закон карми ще ніхто не відмінив!
Відповісти
Я теж спостерігав подібну картину, і не один раз. Запамяталось, як на Відродження в маркеті Там-Там червонопикий охоронник, схожий на племінного бугая, "виховував" вагітну (чи не на останньому місяці), жінку. Одне було в животі, а двоє маленьких йшли поруч з мамою і, перелякані, плакали. Справа в тому, що охоронцями в Україні працюють (головним чином), колишні менти, тюремщики, спортсмени - нероби, які лише вміють тримати в руках рацію, люди зі зруйнованою психікою, без честі і совісті, яких часто зовсім не торкнулось таке поняття, як внутрішня культура. Передаю "привіт" цьому охоронцю і впевнений, що якщо він , не дай боже, доживе до такого віку, то буде ходити під себе і плювати на бороду.
Відповісти
як я зВАМИ згідна .Щоб в нас час були такі "хижаки" .А сам би збіднів .якщо заплатив би за бабусю .Невідомо .яким він буде в іі роки .якщо доживе
Відповісти
Охоронцю їба** мало зломати. Бидло
Відповісти
Вигнати к чортовой ма**** з роботи охоронця
Відповісти
Шкода бабусю, але світ не без добрих людей, просто потрібна людяність, ще дай Боже тому охоронцю дожити до такого поважного віку
Теж не одноразово доплачувала копійки як дітям так і людям але щоб хтось отак скандалив не пригадую, хоча за свою простоту теж постраждала
Були ми з донею в епіцентрі і щось вона там взяла чи знайшла а так як в положені щось там за аромат дивний був зле стало підійшов охоронець каже: батьки несуть відповідальність за діток до двох років, ви ж курточку одягали і не бачили
Заплатила 30 гр. але що це було незнаю, товар забрали як і чек та побажали на інший раз побити або взяти ще дорогущу річ
Напевне захотіли доказати свою правоту бо довго вовтузились на касі. . .
Відповісти
Бойкот АТБ!!!!
Відповісти
Фото героя, адресу супермаркета
Відповісти
Я б тому охраннику в глаз би зарядив так що і башня б злетіла. Не було мене там
Відповісти
Педріло
Відповісти
Завтра я навідаюсь туди і теж візьму дві шоколадуи . Навмисно. Побачу як він мене пресане . Охраннік сраний
Відповісти
нікуди ти не навідаєшся,балабол...
Відповісти
Не від хорошого жиитя вона взяла ті шоколадки, а охоронець міг би хоч мирно і тихо вирішити ситуацію, а так бидло бидлом, ненавиджу людей, які знущаються з беззахисних, побачила б я як той герой до здорового мужика "скакав" бы.
Відповісти
Крадіжка - це крадіжка. Незалежно від віку злодія. Чим більший вік злодія, тим більш усвідомлюється суть скоєного. Баба вкрала. Вона розрахувалась за свій товар, а шоколадки (наче для сусідки) приникала. Знала їх вартість, знала, що акційні. А на касову стрічку не поклала. А якщо і для сусідки.. То баба б і з сусідки плату взяла, і шоколадки потягнула.
Ви пишите: може їсти хотіла.. Шоколадки? Серйозно? Коли хтось з вас голодний, ви мрієте про шоколадку? Булка, хліб, кефір, сосиска. Але не шоколадка. Не виправдовуйте стару злодійку.
Багатьом людям важко звести кінці з кінцями, але це не привід йти красти. Незалежно від віку.
А тряслась та плакала баба, бо думала, що не зловлять, а тут побачили та затримали.
Злодійка. Стара.
Фу.
Відповісти
Ви випадково не мати того охоронця?
Відповісти
Так, прикро що є люди, які не розуміють що таке старість та бідність.
Просто це сталось на очах в зіркової телеведучої. І з цього було "дуже" потрібно зробити сенсацію... А таких випадків щодня десятки!
Відповісти
Думаю, якби була голодна, то не шоколадки брала б. Всі накинулись на охоронця, а самі що зробили, щоб таким бабусям не приходилось красти?
Відповісти
Вор должен сидеть в тюрьме...
Відповісти
Дай Бог усім дожити до 90 літ. Мені за 30, і то в мене часто бувають проблеми з памяттю, часто записую список продуктів, щоб щось не забути . Бабці міцного здоррвя, а охоронець - тупа бикота як звичайно.
Відповісти
Я підсумовую розмову і настоюю на своєму: в охороні працює бидлота. І її, цієї бидлоти, дуже багато, бо Україна - країна охоронців краденого. Саме краденого, тому що ми нічого не виспускаємо, крім гумових галош. Якщо людині 92 роки, то можна навіть відступити від загальних правил і інструкцій. А тролю , яка назвалась "Світланою Яківною" (напевно, училка - вони це люблять - по батькові чи по дідові), нехай ікнеться за те, що вона цьому охороннику готова щось поссати.
Відповісти
Чомусь завжди знайдеться якесь особа, яка завжди в усьому права. По-перше, не має відео, де можна було б ознайомитися із цим випадком. Якщо охоронець нахамив, то звичайно, що він не правильно відреагував. Але з іншої сторони як працівник охорони він має абсолютне право затримати покупця, щоб перевірити наявність крадіжки. Хай ця мадам організує марафон для усіх без винятку пенсіонерів і харчує їх зі свого гаманця. Ви знаєте, що ситуація обов'язково повинна бути досліджена і перевірена від а до я.
Відповісти
В АТВ чомусь охронці поводяться дуже зухвало, дуже шкода бабусю, але я бачила не один раз такий випадок.
Відповісти
Вік 92 роки, цим все сказано! Перш ніж вішати ярлик "вор" спитайте себе, багато ви знаєте 90+ річних які хоча б самі ходять за покупками? В такому віці старенькі або прикуті хворобами до ліжка, або їх світ звужується до меж житла. У віці 92 роки похід до супермаркета вже подвиг, тіло болить і не слухається, в мозку старечі зміни. Всім довголіття, міцного здоров`я і ясної пам`яті.
Відповісти
Якщо охоронець ще працює в АТБ, то у вівторок по статті вилитить цей козел, разом з керівництвом! До вівторка заяви написані щоб були! Бо такі виродки небудуть працювати в АТБ! Чекайте у вівторок з візитом!!!!
Відповісти
Хто пам'ятає історію у 2012 в київському "Каравані"?... побільше-б таких, як Мазурок на оту шваль гавкаючу...
Відповісти
Ти гнидо смердюча! Що своїх близьких кожен день хоронила. Мы хлопців цих на руках несли. Як тебе знайти?
Відповісти
Такі ситуації не тільки в атб, а і в "Порт Сіті" і т.д. і т п. Куди не зайдеш, спочатку тебе оглянуть з ніг до голови, а тоді обирають стиль спілкування. Проблема в тому, що ми несемо себе вище інших, забагато гордості. Таке бидло.Нам до Європи ой як далеко
Відповісти
Поліцію викликати і нехай розбераються
Відповісти
Я теж працюю в магазині. За цілий день багато надивлюся на цих "божих одуванціків", в очкі заглядають, а роблять своє. Якщо вкрав значить вчинив злочин і повинен відповідати. Кожний з нас працює щоб прокормити свою сім'ю. То чому працівники магазинів мусять оплачувати такі крадіжки. Охоронець теж виконував свою роботу. Молодець. А вам хочеться, то ніхто не боронить, оплачуйте покупки хоч тисячі таких бабусь.
Відповісти
Попробуй на пенсію в 1500грн вижити, у товар включена ціна за крадений товар та існують податкові пільги.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні