Мешканці Ковеля скаржаться на чоловіка, який вбиває котів

2
3
Мешканці Ковеля скаржаться на чоловіка, який вбиває котів
У Ковелі мешканці двох вулиць кажуть, що їхній сусід ловить котів і вбиває.

Чоловік мститься пухнастим за те, що вони нібито їдять голубів, яких той розводить, інформує ТСН.

Поранених тварин не раз діставали з капканів, а також мертвими виловлювали у місцевій водоймі. Біля будинку цього чоловіка сусіди показують пастки. Вони кажуть: бояться випускати на вулицю домашніх улюбленців, бо за кілька років їх зникла майже сотня.

Ковельчанка Зінаїда Паляниця каже: чоловік погрожує людям. Обіцяє, що коти біля нього жити не будуть.

Чоловік разом з дружиною з сусідами не спілкуються. Однак не заперечує, що котів відловлює. Пояснює: він багато років розводить голубів. За великі гроші купує їх за кордоном і вже неодноразово бачив, як його птахів з’їдали сусідські коти. Мовляв, ловить лише тих чотирилапих, хто заходить до нього. Тварин не вбиває, а вивозить з села.

До поліції люди віднесли вже кілька заяв. Відкривати справу там поки не поспішають. "Збираємо відповідні докази, які будуть спростовувати або стверджувати ці випадки", - каже в. о. керівника Ковельського відділу поліції Олександр Ципко.

У Ковелі чекають на результати розслідування поліції. Якщо провину сусіда доведуть, йому загрожуватиме три роки за гратами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та йому не 3,а 10 років треба дати!!! Садист!!!!
Відповісти
Блюда из кошек входят во многие национальные кухни мира, чаще всего народов - Средиземноморья и прилегающих территорий. Есть кот по-мальтийски – с томатами и красным вином; по-сицилийски – с орешками пинии, белым вином и лимоном; по-лигурийски – с яблоками, виноградом, красным вином и малиновым джемом; по-французски – с оливками и чесноком...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні