--> У Луцьку думають, як пустити транспорт до сіл Прилуцької сільради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку думають, як пустити транспорт до сіл Прилуцької сільради

0
5
У Луцьку думають, як пустити транспорт до сіл Прилуцької сільради
У міській раді шукають шляхи налагодження автобусного сполучення з селами Прилуцької сільської ради. Зокрема, шукають шляхи налагодження автобусного сполучення з селами Прилуцької сільської ради – Сапогів, Небіжка, Жабка, Дачне та, власне, самого Прилуцького.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міськради.

З цього приводу відбулася робоча нарада начальника управління транспорту та зв’язку міськради Володимира Степанова з Прилуцьким сільським головою Валентином Арчибасовим та перевізниками.

Володимир Степанов повідомив, що з 26 жовтня села Прилуцької сільської ради приєднуються до Луцька, тому в міста виникло чимало запитань щодо транспортного сполучення з цими населеними пунктами . “Це вже буде територія міста, тому необхідно налагодити автобусне сполучення. На сьогоднішній день там жоден автобусний маршрут з міським сполученням не їздить”, - повідомив він.

У свою чергу, Прилуцький сільський голова Валентин Арчибасов сказав, що загалом транспортне сполучення між районним та обласним центром існує. Є лише проблемне село Сапогів, яке подекуди недоступне. Втім, силами перевізника Мандзюка люди з цього села мають можливість доїхати до Ківерців та Луцька. “Хочеться, щоб це сполучення було налагоджено чіткіше, а люди не нарікали на перевізників. Також люди скаржаться, що не можуть сісти в переповнені автобуси за маршрутом Луцьк — Жабка — Дачне та у зворотньому напрямку”, - висловив прохання своєї громади Валентин Арчибасов.

Вже наступного тижня відбудеться підсумкова нарада, де перевізники повинні озвучити свої пропозиції та напрацювання від отриманої сьогодні інформації.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні