За оплату комуналки у Приват24 волиняни можуть отримати призи

0
2
За оплату комуналки у Приват24 волиняни можуть отримати призи
Платите компослуги в Приват24 - маєте шанс отримати нагороду.

З настанням опалювального сезону розмір комунальних платежів традиційно зростає. Проте це не повинно засмучувати українців, адже ПриватБанк разом з Mastercard зробили процес оплати комуналки приємнішим.

“Комуналку оплатіть - ще й приз заберіть!” - акція з такою назвою з 1 жовтня стартувала в Україні для клієнтів ПриватБанку. За її умовами, сплачуючи за комунальні послуги, Інтернет чи телебачення карткою Мастеркард можна виграти подарунковий сертифікат для покупок в магазинах “Алло” чи ноутбук.


Виграти цінні призи можуть ті клієнти банку, які зареєстрються на сайті: promos.privatbank.ua. І проводитимуть комунальні платежі у мобільному додатку чи веб-версії Інтернет-банку Приват24 на загальну суму від 500 гривень на місяць.


Акція “Комуналку оплатіть - ще й приз заберіть!” триватиме впродовж трьох місяців 2019 року - до 31 грудня
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні