Як у Луцьку відзначатимуть День захисника України

1
-1
Як у Луцьку відзначатимуть День захисника України
У Луцьку до Дня захисника України організують низку заходів.

Про це повідомили на сайті Луцької міськради.

З метою збереження та розвитку національних військових традицій, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, з нагоди відзначення Дня захисника України у Луцьку відбудуться наступні заходи:

В неділю, 13 жовтня, о 16.00 годині на Театральному майдані відбудеться концерт «Повстанська Покрова».

В понеділок, 14 жовтня о 09.30 – вшанування пам’яті лучан, загиблих під час виконання завдань АТО/ООС на Сході України на Алеї почесних поховань міського кладовища у с. Гаразджа;

Об 11.00 годині – урочиста посвята в ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні на Театральному майдані;

13.30 – урочистості з нагоди Дня захисника України, відкриття ІІ Всеукраїнського фестивалю повстанської пісні «За Україну! За її волю!» на Театральному майдані.

14 жовтня з 8.00 до 18.00 години буде обмежено в’їзд транспорту на Театральний майдан.

У закладах загальної середньої освіти та закладах культури міста проведуть тематичні культурно-мистецькі та інформаційно-просвітницькі заходи, виховні години, присвячені Дню захисника України, організують зустрічі з ветеранами ОУН-УПА, військовослужбовцями операції об’єднаних сил.

Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А спалювання опудала Моніки буде?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні