--> На Волині жінка 10 років працює водієм рейсового автобуса | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині жінка 10 років працює водієм рейсового автобуса

0
5
На Волині жінка 10 років працює водієм рейсового автобуса
Жителька села Кортеліси Ратнівського району Тетяна Тричук працює водієм рейсового автобуса уже понад десять років. На ньому жінка об’їздила чи не всі закутки рідної Ратнівщини

Про це повідомляє Волинський обласний центр зайнятості.

Оцінивши стан ринку праці та власні перспективи працевлаштування, Тетяна Тричук вирішила спробувати втілити у життя давні мрії щодо започаткування власної справи і поєднати хобі з реальною можливістю заробітку.

З березня 2005 року до тепер вона успішно реалізовує себе, як приватний підприємець у сфері надання послуг пасажирських перевезень, розширюючи напрямки діяльності, залучивши до справи всю сім’ю.

Щодня пані Тетяна долає сотні кілометрів. Не зважаючи на погоду, її пасажири вчасно опиняються в потрібному місці.

"Упродовж чотирнадцяти років за кермом маршрутки траплялося всяке: тож я вмію і відремонтувати, і з пасажирами поладнати. Вони для мене за стільки років стали рідними", – каже пані Тетяна.

До слова, нині у пані Тетяни є 6 одиниць техніки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні