На Волині посадовців підозрюють в махінації під час ремонту вулиць

0
0
На Волині посадовців підозрюють в махінації під час ремонту вулиць
Прокуратура розслідує махінації під час ремонту двох ковельських вулиць. Ймовірно посадовці мерії та приватної шляхо-будівельної фірми вчинили розтрату бюджетних коштів.

Про це пише "Район. Ковель".

За інформацією Ковельської місцевої прокуратури, посадові особи управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради у змові із службовими особами ПрАТ «Ковельське ШБУ №63» в період з липня 2018 року по квітень 2019 року підписали акти приймання-передачі виконаних робіт та здійснили оплату за роботи, які фактично не виконані, тим самим вчинили розтрату бюджетних коштів.

Прокуратурою відкрито кримінальне провадження №42019031110000031 за ч. 3 ст. 191 КК України та проводиться розслідування.

Мова йде про два договори на капітальний ремонт у Ковелі вулиці Сергія Тимошенко на загальну суму 12 млн 479 тис. 244 грн. та реконструкцію вулиці Відродження (від перехрестя вул. Варшавська до житлового будинку №4) на загальну суму 9 млн 931 тис. 962 грн.

Ухвалами Ковельського міськрайонного суду призначено будівельно-технічні експертизи, проведення яких доручено експертам Київського науково-дослідного інституту судових експертиз. Крім цього, суд дозволив провести огляд доріг на вулицях Тимошенка та Відродження і взяти там зразки кернів асфальтобетонного покриття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні