Луцькрада хоче купити землю для розширення міського кладовища поблизу Гаразджі

0
-1
Луцькрада хоче купити землю для розширення міського кладовища поблизу Гаразджі
Луцька міська рада має намір витратити понад 555 тисяч гривень на розширення міського кладовища поблизу села Гаразджа.

Про це йдеться у проєкті рішення міської ради Про викуп земельної ділянки для суспільних потреб від 9 жовтня.

"Луцька міська рада вирішила викупити земельну ділянку площею 1,4785 га (кадастровий номер 0721880800:04:000:1921), розташовану на території Борохівської сільської ради Ківерцівського району Волинської області, надану для ведення особистого селянського господарства, що належить на праві власності Домбровській Ірині Петрівні (свідоцтво про право на спадщину за заповітом, серія та номер: 1-738, видане 02.10.2019 Ківерцівською державною нотаріальною конторою Волинської області)", – йдеться в документі.

Ціна земельної ділянки, зазначеної в проєкті цього рішення, що згідно з експертною грошовою оцінкою (проведеною фізичною особою підприємцем Олаг Н.І) становить 555 177,00 (п’ятсот п’ятдесят п’ять тисяч сто сімдесят сім) гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні