Головному лікарю волинської лікарні придбають новий автомобіль

7
-3
Головному лікарю волинської лікарні придбають новий автомобіль
Головному лікарю Ковельського МТМО за бюджетні кошти купляють новий автомобіль.

Про це пише "Район.Ковель"

Нове авто для очільника комунального медичного об’єднання потягне з міського бюджету 700 тисяч гривень.

11 вересня на перехресті вулиць Чубинського та Вербицького у Ковелі автомобіль головного лікаря Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання Олега Самчука потрапив у ДТП з білим мікроавтобусом.

Через кілька днів після аварії Ковельське МТМО оголосило на сайті публічних закупівель про початок відкритих торгів на придбання легкового автомобіля.

У технічних вимогах вказують, що це має бути іномарка «Skoda Oktavia А7 Ambition» (або еквівалент), 2019 року випуску, нова, яка не була у використанні, з двигуном 2,0 TDI/110kW 7DSG, білого або металік (крім червоного) кольору.

Переможцем тендеру стало ТОВ «Промтехсервіс» із села Липини Луцького району, яке продасть іномарку комунальному підприємству «Ковельське МТМО» за 695 тисяч 853 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щось простіше не можна купити? ЗАЗ-Сенс (Деу-Ланос), Джилі, жаль - Таврію вже не випускають... А чому не Бентлі?
Відповісти
Беріть Форзу
Відповісти
Ахах,а чим він заслужив на такі привілеї?
Відповісти
Чому всі пишете з прихованих акаунтів,підійдіть ,ви ж усі сміливі, скажіть свої роздуми йому?!Хотілося б відповісти на останнє питання, чим заслужив ?! Ви хоча б знайомі з цим керівником, особисто ? Ви спілкувались хоча б ,раз в житті ,з ним ? Ви бачили на якому рівні, зараз лікарня у Ковелі ,в порівнянні з іншими районними ЗОЗ,навіть ,у порівнянні з ВОКЛ ....на якому рівні там надається допомога ,які операції проводять ,який молодий ,навчений персонал ,ВАМ допомагає ?!!!! Яка різниця ,які авто закуповують для Ковельського МТО , це ж не особистий подарунок...головне ,що ця Людина ,створює для вас гідні умови надання медичної допомоги ,та рятує ВАШІ життя ! Мене дивує несвідомість, необізнаність і заздрість наших громадян...життя не вічне ,здоров'я не безкінечне , безсмертних ,також немає усі колись опинемось в стінах даних закладів і дай Бог ,щоб в такі умови і до таких спеціалістів ,як у Ковелі !
Відповісти
Морда не трісне?
Відповісти
краще ще одну швидку!
Відповісти
Повідомляємо, що ЖОДНОЇ ГРИВНІ з місцевого бюджету та благодійних внесків пацієнтів НЕ БУЛО ВИТРАЧЕНО на нову машину !!!, про яку написали в ЗМІ. Даний автомобіль закупляється для ПМСД за КОШТИ НАЦІОНАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ЗДОРОВ’Я!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні