Судили волинянина, який вирощував коноплю і зберігав зброю

1
-4
Судили волинянина, який вирощував коноплю і зберігав зброю
У Ковелі залізничник займався вирощуванням наркотиків у власній теплиці.

У Ковельському міськрайонному суді оголосили вирок монтеру Ковельської дистанції колії Львівської залізниці за зберігання вогнепальної зброї та вирощування коноплі, пише Район.Ковель.

Під час обшуку 30 травня 2019 року за місцем фактичного проживання 47-річного ковельчанина поліція вилучила стартовий пістолет «Stalker», який було перероблено для пострілів вогнепальною зброєю. За словами чоловіка, він нібито знайшов зброю у траві.

Крім цього, на своїй присадибній ділянці залізничник сконструював теплицю, де посіяв і доглядав коноплю. Поліцейські зафіксували та вилучили тут 140 стебел рослин коноплі. 6 стебел «городник» уже висушив та подрібнив, виготовивши особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Суд визнав обвинуваченого винним за трьома статтями Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі з дворічним умовним терміном. З нього також стягнуто в дохід держави судові витрати, пов’язані з проведенням експертиз, в загальній сумі 5 тисяч 652 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
особливо небезпечний наркотичний засіб - це алкоголь,який продається вільно на кожному кроці.У вас в редакції школярі працюють чи просто неграмотні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні