--> Картопля по 12 гривень: у волинському місті організували господарський ярмарок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Картопля по 12 гривень: у волинському місті організували господарський ярмарок

0
-1
Картопля по 12 гривень: у волинському місті організували господарський ярмарок
Цієї суботи у Ковелі відбувся осінній ярмарок, де торгували з півсотні виробників сільськогосподарської продукції, продовольчих товарів, особистих селянських та фермерських господарств, підприємства-переробники, оптово-роздрібні заклади.

Покупцям пропонували різну городину, ковбасні, хлібобулочні вироби, м'ясо, олію, молокопродукти, солодощі, мед, фрукти, саджанці дерев і кущів. Про це пише ПроКовель.

Ціни на продукцію дещо різнилися від тих, що на ринках міста. Продукти можна було купити дешевше. Приміром, найбільш затребувану людьми сільськогосподарську культуру – картоплю, продавці оцінили у 13 гривень за кілограм. Втім на прохання заступника начальника відділу економічного розвитку та торгівлі міськвиконкому Лілії Барни ціну на бульбу знизили на гривню.

Картоплю за такою ціною ковельчани розкупили на "ура".

До слова, у мерії Ковеля сказали, що подібні ярмарки будуть організовувати й надалі. Про конкретні дати їх проведення анонсують пізніше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні