У луцькому музеї готуватимуть до ЗНО

0
-3
У луцькому музеї готуватимуть до ЗНО
У Волинському краєзнавчому музеї почнуть готувати учнів до ЗНО. Із 9 жовтня запроваджують інтерактивне навчання за шкільною програмою.

Про це повідомили на офіційній сторінці музею у Facebook.

Заняття планують проводити раз в тиждень. Охоплять всю історію від найдавніших часів – до сучасності, побачити на власні очі предмети епох, про які йтиме мова.

Музейники хочуть залучити аудиторію 10-11 класів. "Показати, що історія цікава та потрібна і її можна вивчати не на нудних уроках чи в репетитора, а з кваліфікованими істориками, які дадуть відповіді на всі питання,що турбують, пояснять незрозумілі події, відкриють очі на білі плями в історії", - каже координатор проекту Світлана Чибирак.

Історія - це не тільки купа книг, це експонати, які можна побачити, доторкнутись до історії в прямому значенні цього слова, переконані працівники музею. Вартість програми становить 30 гривень в тиждень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні