Поки їхала «швидка», хворий помер: нардеп просить відремонтувати дорогу на Волині

2
2
Поки їхала «швидка», хворий помер: нардеп просить відремонтувати дорогу на Волині
Народний депутат України В’ячеслав Рубльов просить в уряду знайти кошти в державному бюджеті на 2020 рік для ремонту дороги, яка сполучає місто Рожище та село Сокіл.

Відповідний запит депутат скерував до прем’єрміністра України Олексія Гончарука.

Як відомо, відрізок дороги з міста Рожище до села Сокіл – в жахливому стані. Величезні вибоїни та ями створюють незручності для пересування. Мешканці села Сокіл ще з 2006 року неодноразово зверталися до керівників району та області, аби ті знайшли кошти в бюджеті для ремонту.

Аби вирішити наболілу проблему, народний депутат України В’ячеслав Рубльов підготував звернення до уряду країни, аби в майбутньому бюджеті передбачили кошти на ремонт дороги з Рожища до Сокола.

«Такий стан дороги створює проблеми і для оперативного доїзду усіх екстрених служб. Влітку екстрена медична допомога не встигла вчасно приїхати на виклик до хворого, внаслідок чого стався летальний випадок. Жителі Топільненської, Пожарківської, Кобченської, Сокільської, Навізької сільських рад постійно скаржаться на негативний стан дороги, через який перевізники відмовляються здійснювати пасажирські перевезення», – йдеться в документі.

Нардеп наполягає, аби при плануванні видаткової частини державного бюджету України на 2020 рік передбачити необхідне фінансування для проведення капітального ремонту автомобільної дороги державного значення Т-18-02 на відрізку від міста Рожище до села Сокіл.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже буде краще. Тільки не забудьте про кар'єр.
ПРО Вантажівки що там їздять.
Відповісти
А коли дозвіл на відкриття кар’єру по видобутку піску давали то чим думали????Де люди були коли декілька років вантажівки пісок возили???Нажаль такі в Україні реалії життя-спочатку негідники роблять подарунок соціальній сфері села(дитсадку,школі,лікарні),це за допомогою ЗМІ розрекламовують які вони благодійники,а за тим-чекайте біди,бо жоден бізнесмен не вкладе гроші,щоб з того ніц не отримати.Дякуйте їм.Місцеві знають призвища цих спонсорів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні