--> Неповнолітньому, який порізав сім’ю на Волині, світить 15 років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Неповнолітньому, який порізав сім’ю на Волині, світить 15 років

0
0
Неповнолітньому, який порізав сім’ю на Волині, світить 15 років
Ковельська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вбивство 41-річної жінки та закінчений замах на вбивство її 44-річного чоловіка й 16-річної доньки, вчинені 14-річним мешканцем Ковеля.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Волині.

Нагадаємо, трагедія трапилася у четвер, 3 жовтня, ввечері, в Ковелі. Неповнолітній зайшов в оселю до сусідів та накинувся на них із ножем.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Школяр встромив ножа у серце жінці: нові подробиці кривавої різанини на Волині.

Єдиний удар у серце жінки став фатальним, вона померла на місці. Чоловіка з пораненнями госпіталізували у реанімаційне відділення лікарняного закладу. На щастя, він встиг вибити ніж та відігнати зловмисника від доньки, яку той двічі порізав у ході переслідування.

Затримали підлітка на місці вчинення злочину працівники патрульної поліції.

Неповнолітньому повідомлено про підозру в умисному вбивстві жінки та закінченому замаху на вбивство ще двох осіб (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 115 та ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За вчинення такого злочину неповнолітнім Кримінальний кодекс України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні