--> У центрі Луцька встановлять болард, який обмежить рух транспорту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У центрі Луцька встановлять болард, який обмежить рух транспорту

1
-2
У центрі Луцька встановлять болард, який обмежить рух транспорту
У центрі Луцька встановлять болард аби унеможливити транзитний проїзд транспорту між вулицями Богдана Хмельницького та Градний Узвіз.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук у фейсбуці.

За його словами, останнім часом надходить багато скарг на надмірну кількість автомобілів поруч з Театральним майданом, зокрема біля магазину WineTime та між Палацом культури міста Луцька та Волинським облмуздрамтеатром.

Реагуючи на ситуацію, Ігор Поліщук розповів, що вандали зі сторони вулиці Богдана Хмельницького виламали обмежуючий стовпчик, що зумовлює ще більшу кількість транспорту в цім місці.

Він повідомив, що в найближчі дні на його місці встановлять болард аби унеможливити транзитний проїзд транспорту між вулицями Богдана Хмельницького та Градний Узвіз.

Крім того, повідомив, що завершується розробка комплексного проекту та кошторису щодо обмеження руху Театральним майданом. За його словами, заходи з облаштування засобів обмеження руху згідно вказаного проекту будуть встановлені протягом жовтня-листопада цього року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для наших автодонів неіснує перешкод!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні