Не треба задовольняти фізіологічні потреби у залі Ради, – Разумков

0
-4
Не треба задовольняти фізіологічні потреби у залі Ради, – Разумков
Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков закликав народних депутатів не їсти, не курити і не "задовольняти будь-які фізіологічні потреби" у сесійній залі парламенту.

Про це пише "Українська правда".

"До мене звернулись народні депутати з наступним проханням: перше – зал Верховної Ради – це не їдальня, це не місце для куріння. Так само Iqos… Я не бачив у залі табличок "Iqos friendly". Так само я звертаюсь до всіх: у залі Верховної Ради не треба задовольняти будь-які інші фізіологічні потреби".

Вказану заяву народні депутати зустріли сміхом та вигуками.

Нагадаємо, об’єктиви тих, хто спостерігає за сесійною залою в ложі преси, зафіксували зокрема, як нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський ходив по залу Ради з судочком і щось їв. А депутат фракції "Опозиційна платформа – За життя" Ілля Кива 2-го жовтня в Раді узагалі попався на не дуже пристойній поведінці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Нардепи отримали першу зарплату: хто скільки заробив.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні