У Луцьку без дозволу встановили кіоск із шаурмою, який забрали з центру

2
-15
У Луцьку без дозволу встановили кіоск із шаурмою, який забрали з центру
Скандальний кіоск, який міська влада примусила орендаря земельної ділянки демонтувати на вул. Лесі Українки неподалік Свято-Троїцького кафедрального собору ПЦУ, наступного дня... реінкарнувався на вул. Львівській біля аптек.

Про це повідомляє "Волинська газета".

Отже, скандал довкола кіоску з назвою «Король Дамаск» розгорівся менше місяця тому, коли допитливі лучани поцікавилися, як на початку найголовнішої пішохідної вулиці обласного центру виник цей МАФ.

Начальник управління містобудування та архітектури Луцької міської ради, головний архітектор Веніамін Туз повідомив, що підприємець обіцяла встановити кіоск із кавою, на що отримала дозвіл, а натомість почали торгувати... шаурмою.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук також відреагував на це кричуще неподобство:

«У цьому місці кіоск стоїть незаконно, оскільки підприємець самовільно змінив умови й порушив вимоги паспорту прив‘язки – кіоск встановлений не в тому місці і здійснює торгівлю не тим видом товарів, який вказаний в дозвільних документах».

Відповідно до чинного законодавства, втім, не можна просто приїхати і демонтувати незаконний МАФ.

«А тому зараз готується пакет документів для винесення на наступне засідання виконкому рішення про демонтаж даного кіоску. Після прийняття цього рішення цей кіоск буде добровільно демонтований власником, або в примусовому порядку муніципальною вартою», – пояснив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, дружині депутата Волинської обласної ради Михайла Імберовського 7 листопада 2018 року на засіданні виконкому Луцької міськради дозволили встановити кіоск із кавою на вулиці Лесі Українки, 58. Споруду мали встановити замість кіоску ТзОВ «Волиньпреса». Натомість на цьому місці з’явився кіоск із шаурмою.

Засідання виконкому відбулося, і його члени 27 вересня ц. р. постановили, що «Королю Дамаску» на вул. Лесі Українки – не місце.

Втім, підприємець Оксана Імберовська власними силами цей МАФ не демонтувала. Тому це зробили за адресою вул. Лесі Українки, 58 луцькі муніципали 1 жовтня. Кран забрав «Короля Дамаска» з насидженого місця, і вантажівка повезла його...

І ось тут продовжується найцікавіше! Скандальний МАФ встановили на вул. Львівській, буквально біля входу в дві аптечні установи та за кілька сот метрів від головного корпусу Луцького національного технічного університету. За інформацією, яка заслуговує на увагу, дозволу на розміщення «Короля Дамаска» і за цією адресою Луцька міськрада не видавала!

На фото "Волинської газети": «Король Дамаск» переїхав із вулиці Лесі Українки на Львівську.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки у нашій країні, дозвіл на встановленя мафу у центрі міста може отримати дружина депутата а не звичайний підприємець,підар...ія
Відповісти
Газетний кіоск прибрали -бо комусь заважав,а ось це "чудо" поставили!Нехай в себе біля хати ота пані поставить той кіоск!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні