У Луцьку священники грали у футбол з викладачами. ФОТО

0
-3
У Луцьку священники грали у футбол з викладачами. ФОТО
У Луцьку відбувся футбольний матч між священниками і викладачами.

Спортивний захід був водночас благодійним, адже проводився і збір коштів для допомоги онкохворим дітям, пише Волинська правда.

Футбольний двобій між командами священників та викладачів був цікавим та напруженим, обидві команди продемонстрували неабияку наполегливість та волю до перемоги. В результаті зустрічі з рахунком 6:5 перемогли викладачі.

Водночас, для потреб онкохворих дітей було зібрано майже дві тисячі гривень, які були передані гематологічному відділенню Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

«Ідея провести такий благодійний футбольний матч з’явилася спільно. Ми скорегували наші дії і сьогодні була чудова гра», – зауважив, у коментарі «ВП» гравець викладацької команди директор Центру культури і дозвілля СНУ ім. Лесі Українки і відомий співак Сергій Скулинець.

«Це – не остання наша зустріч, при чому не лише спортивна. Ми будемо планувати і проводити й інші такі благодійні заходи. Ми маємо на це, як і на нашу сьогоднішню спортивну зустріч, благословення нашого владики – архієпископа Волинського і Луцького Нафанаїла», – додав гравець команди священиків голова Просвітницького відділу Волинської єпархії УПЦ протоієрей Валентин Марчук.

Про те, що заняття спортом можна поєднати із особливими подвигами на ниві церковного служіння свідчить і участь у грі, у складі команди священиків, клірика Свято-Покровського храму Луцька ієромонаха Феофана (Кирилюка).

«Здоров’я – це дар Божий. І наше тіло є тим інструментом, який допомагає нам творити добрі справи, тому його слід теж підтримувати. Загалом, здорове тіло є теж тим засобом, за допомогою якого ми можемо творити справи християнського милосердя», – зауважив, у коментарі, отець Феофан.

До слова, воротарем викладацької команди був декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я СНУ ім. Лесі Українки Олександр Бичук, який, власне й забезпечив проведення футбольного матчу у стінах спорткомплексу СНУ.

«Гра була цікавою, емоційною, напруженою, хоча багато моментів не було використано, при чому обома командами», – зауважив Олександр Бичук. Він до слова, жартома додав, що: «виграли викладачі тому, що на воротах стояв я».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні