На Волині збоченець переслідував жінку і дівчинку з інвалідністю

1
3
На Волині збоченець переслідував жінку і дівчинку з інвалідністю
2-го жовтня активісти та мешканці села Дігтів Вололодимир-Волинського району разом з поліцією ловили ексгібіціоніста.

Про це БУГу повідомили учасники подій. Як розповідають жителі села, жінки, підлітки та навіть діти неодноразово бачили на автобусній зупинці, що по дорозі Володимир-Волинський – Нововолинськ біля села, чоловіка без нижньої білизни, який демонстрував свій статевий орган.

2-го жовтня маніяк переслідував жінку, котра і викликала поліцейських.

“Він переслідував і дівчинку-інваліда. От уявіть, в дівчинки проблеми з ногами, до неї підходить цей покидьок, знімає штани і пропонує потрогати статевий орган”, – розповідають селяни.

Мешканці села впевнені, що чоловік небезпечний і його потрібно зловити, адже “це хвороба і сам він не зупиниться”. Від його дій вже постраждала дитяча психіка.

2-го жовтня, затримати чоловіка не вдалося. Проте рейд був результативним, говорять люди, адже поліцейські зупинили двох водіїв і виявили, що вони перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Було складено відповідні протоколи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хворе яке. У дитини травма психологічна на все життя. На місці батьків я б його підстерегла і так провчила, щоб більш не було що демонструвати!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні