--> Розгромили кафе й побили відвідувачів: на Волині судитимуть хуліганів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розгромили кафе й побили відвідувачів: на Волині судитимуть хуліганів

0
3
Розгромили кафе й побили відвідувачів: на Волині судитимуть хуліганів
Перед судом постануть хулігани, які розгромили кафе в Олиці та побили його відвідувачів.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Так, 22-річний двічі раніше судимий уже (в тому числі за хуліганство) молодик та його 20-річний не судимий досі приятель пізно ввечері 13 квітня 2019 року навідалися у кафе "Олика", тримаючи під одягом гумові шланги та ремінь від двигуна автомобіля.

Увійшовши у заклад, вони накинулися на двох його відвідувачів та побили їх шлангами й ременем. У ході бійки молодший із нападників до того ж вкусив одного з потерпілих за вухо.

Постраждало від дій зловмисників і приміщення – власнику кафе діями хуліганів завдано майнової шкоди на понад 19 тис. грн.

Невдовзі молодики, яких обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України, постануть перед судом.

Зауважимо, що за такий злочин Кримінальним кодексом України передбачено покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні