Оксана Білозір у Луцьку презентувала проєкт із розвитку підприємництва. ФОТО

0
6
Оксана Білозір у Луцьку презентувала проєкт із розвитку підприємництва. ФОТО
На Волині побувала співачка, народний депутат чотирьох скликань Оксана Білозір.

У Луцькому національному технічному університеті вона презентувала проєкт «Оздоровлення економіки України». Суть проєкту – іноземні партнери готові надати авторам креативних ідей гроші, технологічне забезпечення, аби вони могли реалізувати ідею як бізнес.

Зустріч із викладачами і студентами відбулася в середу, 2 жовтня.

Зазначимо, що Оксана Білозір є офіційним послом бренду (Brand ambassador) в України Програми «IMTD» (USA) «Оздоровлення економіки України».

«IMTD інтернешенл» – це міжнародне кооперативне співтовариство, зареєстроване в Україні, що об’єднує велику кількість фізичних та юридичних осіб, які зацікавлені у розвитку кооперативного руху, ділової активності, зміцненні виробничих потужностей, збільшенні товарообігу, налагоджені міжнародної співпраці та підвищенні економічного статусу своїх країн.

Пані Білозір вважає, що наша держава не має сьогодні можливості стимулювати малий і середній бізнес. Саме програма «Оздоровлення економіки України» є підтримкою інвестицій розвитку підприємництва.

Оксана Володимирівна зазначила, що фахівці Програми «IMTD», які працюють на Волині, готові розповісти в кожній ОТГ про можливості грантових проєктів, в яких можуть брати участь представники малого та середнього бізнесу.

Основним результатом проєкту, за її словами, буде розвиток підприємництва в регіонах, легалізація бізнесу та зменшення міграційної активності населення. Її кредо щодо цієї програми: «Гроші мають робити гроші».

«Цей проєкт зможе по-справжньому допомогти людям у середньому та малому бізнесі. Ми зможемо вам надати кошти, також технологічне забезпечення, щоб ви самі змогли свою ідею реалізувати як бізнес. Саме це є великою можливістю для українців, — каже Оксана Білозір. – Якщо є ідея, бажання, мінімальний досвід, ви можете звертатись з цією ідеєю до нас, ми прораховуємо, що потрібно, і тоді ми співпрацюємо».

Владислав ВОЛОСОВЕЦЬ

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні