Луцькрада облаштувала харчоблок у школі Прилуцького. ФОТО

0
-3
Луцькрада облаштувала харчоблок у школі Прилуцького. ФОТО
Луцька міська рада облаштувала харчоблок у школі села Прилуцьке.

Про це на своїц сторінці у фейсбуці перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

"Близько двох років учні школи села Прилуцьке не мали шкільного харчування. Оскільки Луцьк із Прилуцьким скоро стануть однією громадою, ми вирішили зробити перший крок назустріч і організували харчоблок у Прилуцькій школі. Такий, на перший погляд, невеликий результат співпраці має велике значення для дітей і їхніх батьків. Тепер батькам не потрібно готувати ланч-боксів, не потрібно хвилюватися, чи не залишиться дитина голодною, адже у школі учні щоденно будуть отримувати теплі, свіжі та смачні страви", – йдеться у повідомленні.

Зі слів посадовця, конкурс на облаштування харчоблоку виграв комбінат шкільного та студентського харчування, який успішно надає таку послугу в переважній більшості шкіл Луцька. Діти села Прилуцьке тепер матимуть такі ж страви, таке ж меню та високу якість харчування, як і діти в Луцьку.

"Учні села Прилуцьке дуже задоволені, залюбки смакують новими стравами – і це головне. Після приєднання Прилуцької сільської ради до Луцька нас усіх чекає велика робота в багатьох напрямках – у медицині, освіті, наданні соціальних послуг, розвитку транспортного сполучення тощо. І хоча процес приєднання триватиме ще близько місяця, ми вже забезпечили ось такий приємний старт, результатом якого стали задоволені дитячі усмішки", – пише Григорій Недопад.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні