У Луцьку змінять міські маршрути для зручності мешканців Прилуцького

0
1
У Луцьку змінять міські маршрути для зручності мешканців Прилуцького
У Луцьку 2 жовтня відбулась перша розширена зустріч представників Прилуцької сільської ради з керівниками структурних підрозділів Луцької міської ради. Учасники зустрічі обговорили організаційні заходи по приєднанню Прилуцької сільської ради до територіальної громади міста Луцька. Зокрема обговорили питання транспортного сполучення між Луцьком та Прилуцьким.

Про це у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

"Знакова подія для усіх, адже зовсім скоро ми станемо однією громадою і необхідність та незворотність процесу приєднання є очевидною. Також очевидним є той факт, що подальше приєднання інших сусідніх громад до Луцька – це питання часу і вимога сучасності. Адже після періоду добровільного об’єднання почнеться період адміністративного приєднання. Приємно було бачити працівників Прилуцької сільської ради разом із працівниками Луцької міської ради у спільній дискусії та переході до вирішення робочих питань", – зазначив перший заступник.

Серед основних проблем розглянули і питання транспортного сполучення. У планах – переформатування деяких міських маршрутів, а також створення нових маршрутів, які зроблять громадський транспорт доступним для мешканців усіх сіл Прилуцької сільської ради.

Під час зустрічі вирішили також провести виїзні засідання в кожному селі Прилуцької сільської ради, щоб почути людей, вивчити проблематику сіл і поступово вирішувати нагальні питання.

На зустрічі був присутній і голова Ківерцівської районної ради Олександр Гурський, позаяк низку питань щодо передачі власності Прилуцької сільської ради потрібно буде обговорювати і вирішувати на рівні районної ради.

"З боку Луцької міської ради ми виконали всі вимоги і пройшли передбачені етапи приєднання. Наступний крок – за Прилуцькою сільською радою, яка прийме остаточне рішення на сесії 25 жовтня", – зазначив Григорій Недопад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні