Показали, які кіоски знесуть у Луцьку. ФОТО

0
-8
Показали, які кіоски знесуть у Луцьку. ФОТО
На чергове засідання виконкому виносять проекти рішень про демонтаж 13 тимчасових споруд у Луцьку, які встановлені без дозвільних документів, встановлених з порушенням, або строк дозвільних документів на які – закінчився.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук у фейсбуці.

Він наголосив, що ці споруди псують естетичну привабливість міста, позаяк мають неестетичний вигляд. .

Ігор Поліщук розповів, що працівники муніципальної варти протягом останніх тижнів здійнювали моніторинг законності встановлення тимчасових споруд (кіоски та ін.) в місті. В результаті було виявлено більше 30 незаконно встановлених кіосків, щодо яких теж готують документи для винесення. Рішенння про демонтаж ухвалюватимуть на черговому засіданні виконкому. Також на наступні засідання виконкому виноситимуть проекти рішень щодо решти незаконних тимчасових споруд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні