Отруєння чадним газом на Волині: подробиці трагедії

1
2
Отруєння чадним газом на Волині: подробиці трагедії
У Нововолинську в квартирі люди отруїлися чадним газом.

Нині в лікарні перебуває шестеро потерпілих: жінка без свідомості, її син із товаришем та двоє фельдшерів швидкої, повідомляє "Нововолинськ.com".

Нагадаємо, трапилося лихо у понеділок, 30 вересня, на вул. Винниченка, 11.

Вранці, близько 6-ї години, працівники швидкої допомоги викликали рятувальників 5-ї ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області. Ті, прибувши на місце, евакуювали жінку без свідомості, інші потерпілі – вийшли з квартири самостійно. До слова, доки лікарі швидкої надавали на місці першу допомогу, троє із них теж встигли вчаділи. Попередня версія – ймовірне отруєння чадним газом.

"О 6:15 один за одним на приймальне відділення міської лікарні почали поступати мешканці міста, загалом 6 осіб. Троє з них – лікарі швидкої допомоги, інші троє – мешканці квартири", – розповіла заступниця головного лікаря КНП "НЦМЛ" Олімпіада Галас.

Жінка 50-ти років нині перебуває без свідомості у важкому стані, за її життя борються лікарі, у інших потерпілих – стан середньої важкості.

Про причини говорити рано, проте і поліція, і газовики ,і рятувальники схиляються до думки, що це отруєння чадним газом. За словами газовиків, у квартирі виявлено чимало порушень, що могли призвести до нещасного випадку.

"Ми схильні вважати, що це було отруєння чадним газом. У тій квартирі було дуже багато порушень: котел замінений самовільно, труба, яка виводить продукти згоряння, – пластикова, а це заборонено. Крім того, на 1-2 см ця труба відійшла, і з отвору продукти згорання надходили прямо в квартиру", – розповів фахівець з адміністративної діяльності Нововолинської дільниці АТ "Волиньгаз" Олег Галій.

За цим фактом проводять розслідування, невдовзі відбудеться засідання комісії, яка досліджуватиме питання, а поки поліція внесла відомості до ЄРДР.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно, що про косяки волиньгазу розповідає фахівець волиньгазу! Села вони легко на десять дніві відключають, щоб шманати споживачів. А слабо Нововолинськ відключити!?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні