Чатували під будинком: натовп жорстоко побив військового-гея

6
1
Чатували під будинком: натовп жорстоко побив військового-гея
Група радикалів напала на ветерана ООС Василя Давиденка, який нещодавно зробив «камінг-аут» щодо своєї нетрадиційної орієнтації.

Про це у фейсбуці повідомив побратим потерпілого Віктор Пилипенко, передає «УНІАН».

Інцидент трапився у суботу, 28 вересня.

«Василь розповідає, що все сталося дуже швидко, сказали: "Думал, мы не узнаем, где ты живешь, п.. ар?". Ці пацюки били в пах (такого навіть гопота не робить), у голову, потім ногами. Уп'ятьох...», – пише Пилипенко.

За його словами, Василя врятувала його військова підготовка, але нападники встигли порвати спеціальний пояс-корсет для хребта, скаліченого під час російсько-української війни.

«Гидко те, що хтось відкрив його адресу проживання. Очевидно, хтось з місця роботи, де Василю влаштували тихий бойкот колеги після його камінг-ауту», – додав побратим Давиденка.

На сьогодні потерпілий шукає новий дім та роботу.

«Я у розпачі та розлючений водночас, що знаходяться лайнюки, які по-шакалячи нападають на людей, які гідно пройшли війну, захищаючи їх же від агресора», – зазначив Пилипенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я, звісно, не є прихильником нетрадиційної орієнтації та звісно жаль що таке трапляється, але дуже сильно сумніваюсь, що його побили бо він гей. Стаття написана з нахилом саме на це. Радикали не є ідіотами і звчзуватись з таким брудом точно не будуть. Просто цей тіп десь щось начудив дурного от і отримав. Так в нас і не геї отримують люлєй. Якщо тебе хоче побити поліція, наприклад, прикинься геєм і вони тобі ще й на маршрутку грошей дадуть.
Відповісти
Зачем выносить своё личное на суд публики? Любите,кого хотите(в рамках закона, естественно), но делайте это дома! Никому не должно быть приятно слушать, видеть и читать откровения о чужой сексуальной ориентации, какая бы она не была. Прекратите кичиться своим "я не такой,как все" и считать, что это должны принимать все. В конце концов, это вопрос безопасности вашей же жизни.
Відповісти
З ким йому спати і чи можна про це комусь розказувати - він сам вирішить, це його особиста справа, дозволу питати нівкого не має .Вам не подобається - не слухаєте.21 ст. на дворі ,дикуни. Він вільна людина в вільній державі,закон не порушує. Судячи з Вашої логіки , людям з зеленими очами і рижим волоссям ,що потрібно було робити ,щоб їх не називали відьмами і не спалювали? Чорношкірі ,якби не кричали про расизм - їм би і до цього часу було заборонено заходити в магазини і транспорт для білих.
Відповісти
Василь - молодець. Справді мужній чоловік, вояка...
А наше хворе суспільство потрібно лікувати. Чим більше геїв проявлятимуть таку сміливість, як Василь, тим швидше люди звикнуть та залишать тих же геїв у спокої...
Я стовідсотковий гетеросексуал, але у тій бійці став би пліч о пліч з геєм проти п'яти рагулів!
Відповісти
Долбись собі в жопу мовчки, навіщо мені ця інформація?
Відповісти
Згоден. Мерзотне видовище коли чоловік вихваляється, що в жопу трахнутий.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні