--> У Луцьку судили підприємицю, яка побила іншу жінку до струсу мозку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку судили підприємицю, яка побила іншу жінку до струсу мозку

0
8
У Луцьку судили підприємицю, яка побила іншу жінку до струсу мозку
У Луцьку судили підприємицю, яка побила іншу пані до струсу мозку.

Про це пише "Конкурент" посилаюсись на вирок Луцького міськрайонного суду.

Луцький міськрайонний суд Волинської області розглянув провадження щодо обвинувачування уроженки Рожища, яка є підприємцем. 3 січня минулого року близько 12:30, перебуваючи у приміщенні торгового центру «Європа», що на вулиці Карпенка Карого, 15-а у Луцьку, вона вдарила жінку рукою в обличчя, а потім ще кілька разів по голові.

Зі своєю кривдницею потерпіла орендувала приміщення під торгівлю меблями. Крім них орендарями було ще три підприємці. Був звичайний робочий день. Потерпілій зателефонували і вона вийшла на коридор. За нею вибігла обвинувачена. За деякий час та вдарила її у вилицю. Потерпіла кликала на допомогу, а інша жінка продовжувала битися.

Між дамами були неприязні відносини. Лікарі виявили в постражадалої струс головного мозку. Розглянувши всі обставини справи, суд визнав жінку винною. Забіяці призначили штраф в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні