У селі Луцького району двоє чоловіків рибалили в заказнику

3
-1
У селі Луцького району двоє чоловіків рибалили в заказнику
25 вересня Волинський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства. Порушники завдали майже три тисячі гривень збитків.

На осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ передано до суду для притягнення правопорушників до відповідальності та відшкодування завданої шкоди, повідомили в пресслужбі Волинського рибоохоронного патруля.

Інцидент стався на рибогосподарському водному об’єкті, поблизу села Чаруків Луцького району Волинської області (Чаруківський орнітологічний заказник).

Близько 13 години виявлено двох порушників, які здійснювали підводне полювання гарпунними рушницями з перевищенням добової норми вилову.

Громадяни перевищили добову норму на 5,5 кг (щука - 4 екз., карась сріблястий - 3 екз., лин – 1 екз.). Збитки, завдані рибним запасам, становлять 2 708 грн.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, бл..., взялися за рибалок з вудками! Молодці! Коли РЕАЛЬНИХ браків ловити почнете???
Відповісти
Заказник то орнітологічний. А серед переліку здобичі пташок не видно.
Відповісти
Але ця риба то здобич пташок, які там живуть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні